Szybkie pytanko. Gdzie mogę niewielkim kosztem wynająć auto na 2-3 dni? Przyjeżdżam do Poznania w związku z MTP, a nie chcę bujać się po mieście komunikacją.
Słyszałem o jakiejś wypożyczalni samochodów w Luboniu pod Poznaniem ale musiałbyś poszukać więcej info co i jak. W Luboniu coś takiego może być ze względu na autostradę. Nie orientuję się czy jeszcze gdzieś jest taka wypożyczalnia ale Poznań to duże miasto, więc pewnie się coś znajdzie :)
Tak jak kolega wyżej napisał w Luboniu jest jakaś wypożyczalnia, natomiast ostatnio znajomy wypożyczał auto na torcar24.pl jako auto zastępcze gdyż oddawał swoje auto do mechanika. Mówił że spoko, auta są prawie nowe i nie zdarli z niego dużo kasy.
A może jakieś info gdzie mogę znaleźć tą wypożyczalnię? Nie jestem z Poznania, więc przyda mi się podanie jakiejś bliższej lokalizacji. Może ktoś jeszcze ma jakąś propozycję?
Jeśli poruszamy takie samochodowe tematy to chyba gdzieś koło Toru Poznań jest wynajem samochodów jakby nie patrzeć miejsce najbardziej związane z motoryzacją w Poznaniu.